Download facebook video

E.g. Url: https://www.facebook.com/cnn/videos/10155583907466509/
or ID: 10155583907466509

Tips:Replace Url: The fastest way to download a facebook video.
Replace: https://www.facebook.com/thisisinsider/videos/1582105862096806/
to: https://www.fbodownloader.info/thisisinsider/videos/1582105862096806/

How to copy Facebook Video Url

Right click on video -> Show video URL -> Copy Url

Download facebook video 'I thashë Vuçiqit mos të ka marrë malli për NATO I hipi

'I thashë Vuçiqit mos të ka marrë malli për NATO. I hipi tensioni, e bëra për spital' - Edita Tahiri në Interaktiv.
Embed Facebook Video
Video Loading ...
Tahiri për Vuçiqin
1069 likes - 258 comments

HighResolutionMusic.com - Download Hi-Res Songs

1Katy Perry

365flac

Katy Perry.2019.Writer: Zedd;Katy Perry;Caroline Ailin;Corey Sanders;Daniel Davidsen;Cutfather;Peter Wallevik.
2Ariana Grande

7 Ringsflac

Ariana Grande.2019.Writer: Ariana Grande;Richard Rodgers;TBHits;Njomza;Michael "Mikey" Foster;Kaydence;Tayla Parx;Scootie;Oscar Hammerstein II;Victoria Monét.
3Alec Benjamin

Let Me Down Slowlyflac

Alec Benjamin.2019.Writer: Alec Benjamin;Sir Nolan;Michael Pollack.
4DEAMN

Happyflac

DEAMN.2019.
5Bruno Mars

Please Meflac

Bruno Mars.2019.Writer: J. White Did It;DJ White Shadow;Philip Lawrence;Bruno Mars;Cardi B.
65 Seconds Of Summer

Who Do You Loveflac

5 Seconds Of Summer.2019.Writer: Andrew Taggart;Talay Riley;Oak;Sean Douglas;Luke Hemmings;Calum Hood;Ashton Irwin;Michael Clifford;Trevorious;Zaire Koalo.
7Avril Lavigne

Dumb Blondeflac

Avril Lavigne.2019.Writer: Mitch Allan;Bonnie McKee;Nicki Minaj;Avril Lavigne.
8Brooks

Better When You're Goneflac

Brooks.2019.Writer: David Guetta;Emma Lov Block;Ido Zmishlany;Jackson Foote;Jeremy Dussolliet;Brooks.
9Ariana Grande

Imagineflac

Ariana Grande.2019.Writer: JProof;Priscilla Renea;Happy Perez;Andrew "Pop" Wansel;Ariana Grande.
10Dimitri Vegas & Like Mike

Selfishflac

Dimitri Vegas & Like Mike.2019.Writer: Victor Thell;Michael Thivaios;Maria Smith;Jeff Porcaro;Dimitri Thivaios;David Paich;Dan Book;Will Grands;ANGEMI.
11Ariana Grande

Thank U, Nextflac

Ariana Grande.2019.Writer: Crazy Mike;Scootie;Victoria Monét;Tayla Parx;TBHits;Ariana Grande.
12Avril Lavigne

Birdieflac

Avril Lavigne.2019.Writer: J.R. Rotem;Avril Lavigne.
13Ariana Grande

Fake Smileflac

Ariana Grande.2019.Writer: Joseph Frierson;Mary Frierson;Fred Ball;Happy Perez;Andrew "Pop" Wansel;Wendy Rene;Kennedi Lykken;Priscilla Renea;Justin Tranter;Ariana Grande.
14Halsey

11 Minutesflac

Halsey.2019.Writer: Matt Schwartz;Halsey;Dominic Harrison;Brynley Plumb.
15Avril Lavigne

Warriorflac

Avril Lavigne.2019.Writer: Chad Kroeger;Travis Clark;Chris Baseford;Avril Lavigne.
16Ariana Grande

Ghostinflac

Ariana Grande.2019.Writer: Savan Kotecha;ILYA;Max Martin;Victoria Monét;Ariana Grande.
17Ariana Grande

Bad Ideaflac

Ariana Grande.2019.Writer: Savan Kotecha;ILYA;Max Martin;Ariana Grande.

10/258 Top Comments

View all comments on facebook
Afrim Mustafa
Arber Gashi
Yllart Ylli
Besim Basha
Sanie Selimi
Egzon Ramadani
Butrint Haxhiu
Nexhat Hasani
Vissar Pllana
Ilir Desku

More videos from Interaktiv - KTV

Interaktiv - KTV
Interaktiv - KTV
02/18/2019 at 23:14. Facebook
'Jeta në Kosovë nuk është perfekte, po na dimë me festu' - Ramush Haradinaj, kryeministër
Download facebook video 'Jeta në Kosovë nuk është perfekte po na dimë me festu' Ramush

Haradinaj për festën

FACEBOOK
Valon Dina
Besnik Kasneci
'Plot fjalën - plot gojën' dhe 'I nderuari Zonja Duda Balje' , vetëm disa nga margaritarët e Kadri Veselit në seancën maratonike 15 orëshe gjatë fundjavës.
Download facebook video 'Plot fjalën plot gojën' dhe 'I nderuari Zonja Duda Balje' vetëm disa

Veseli Ooops

FACEBOOK
Leon Hoti
Asdren Kamberaj
Gani Xhaka ka rrëfyer emocionalisht vrasjen e gruas në Masakrën e Mitrovicës, në natën mes 3-4 shkurtit 2000, dhe faktin që kurrë s'ka mundur të kthehet më në shtëpinë e tij në veri të Mitrovicës.
Download facebook video Gani Xhaka ka rrëfyer emocionalisht vrasjen e gruas në Masakrën e Mitrovicës

Xhaka për masakrën

FACEBOOK
Arbnor Muja
Tafil Krasniqi
'Masakrenjtë' e deputetit të PSD-së, Faton Topalli.
Download facebook video 'Masakrenjtë' e deputetit të PSD së Faton Topalli

Topalli Ooops

FACEBOOK
Erkan Gjyshinca
Bashkim Berisha
Kryetari i veteranëve, Hysni Gucati duke provuar të mbajë fjalim.
Download facebook video Kryetari i veteranëve Hysni Gucati duke provuar të mbajë fjalim

Gucati fjalimi

FACEBOOK
Kushtrim L. Seferi
Zymer Sh Selmanaj
Nim Popi
Blerina Blerina