Download facebook video

E.g. Url: https://www.facebook.com/cnn/videos/10155583907466509/
or ID: 10155583907466509

Tips:Replace Url: The fastest way to download a facebook video.
Replace: https://www.facebook.com/thisisinsider/videos/1582105862096806/
to: https://www.fbodownloader.info/thisisinsider/videos/1582105862096806/

How to copy Facebook Video Url

Right click on video -> Show video URL -> Copy Url

Download facebook video 2 persona janë plasogur në Pejë pas një sulmi të armatosur drejt

2 persona janë plasogur në Pejë pas një sulmi të armatosur drejt një veture, të premten rreth mesnate. Njëri ka marrë plagët nga arma e tjetri nga xhamat e thyer të veturës, e cila ka marrë flakë më pas. Që të dy janë jashtë rrezikut për jetën.
Embed Facebook Video
Video Loading ...
Download facebook video 2 persona janë plasogur në Pejë pas një sulmi të armatosur drejt
56 likes - 11 comments

10/11 Top Comments

View all comments on facebook
Bigja Kastrati
Aphrodite Aphrodite
Bek Muriqi
Trim Aliu
Enis Enis
Flaka Uka
Afrim Uka
Bes Rugova
Xoni Jsf
Afrim Uka

More videos from Interaktiv - KTV

Reshjet e vazhdueshme të borës e kanë vështirësuar qarkullimin e veturave në Prishtinë, dhe sidomos në Rrugën B.
Download facebook video Reshjet e vazhdueshme të borës e kanë vështirësuar qarkullimin e veturave në

Bora në B

FACEBOOK
Sami Merovci
Adem Pacolli
Interaktiv - KTV
Interaktiv - KTV
yesterday at 18:22. Facebook
'Rexhë, ti je rrenc. Asnjë therrë nuk t'ka hi, as në luftë, as pas saj', i ka thënë kryeministri Ramush Haradinaj deputetit të Vetëvendosjes, Rexhep Selimi gjatë një përplasje në Kuvend për rrugën që çon kah Mali i Zi.
Download facebook video 'Rexhë ti je rrenc Asnjë therrë nuk t'ka hi as në luftë

Përplasja Haradinaj - Selimi

FACEBOOK
Agim Kurtishi
Dushi Beqiri
Interaktiv - KTV
Interaktiv - KTV
03/22/2018 at 23:44. Facebook
"Deputetët e opozitës nuk janë të gatshëm me përbi këtë marrëveshje të keqe, sepse ky ratifikim nuk mund të kthehet pas 4 vitesh. Kufiri vendoset përgjithmonë",kishte thënë para një viti në Interaktiv, Fatmir Limaj. #throwbackthursday #tbt #demarkacioni #limaj
Download facebook video "Deputetët e opozitës nuk janë të gatshëm me përbi këtë marrëveshje të

Limaj për demarkacionin - 2017

FACEBOOK
Èlvan Ali Ferîzî
Shukri Bekteshi
Interaktiv - KTV
Interaktiv - KTV
03/22/2018 at 13:05. Facebook
Në ditën e votimit të demarkacionit, kryeministrit Haradinaj nuk i janë mbyllur sytë, por i është hapur goja. (Ooops në Interaktiv)
Download facebook video Në ditën e votimit të demarkacionit kryeministrit Haradinaj nuk i janë mbyllur

Haradinaj, gjumi

FACEBOOK
Engjull Osmani
Bashkim Hoxha
Interaktiv - KTV
Interaktiv - KTV
03/22/2018 at 00:39. Facebook
Deputetit të AKR-së, Labinot Tahiri i është kthyer salla e Kuvendit në 'sallë dasmash që duhet kallur'.
Download facebook video Deputetit të AKR së Labinot Tahiri i është kthyer salla e Kuvendit

Labi pas gazit

FACEBOOK
Dashi Xhavit
Refki Vjollca Dakaj
Interaktiv - KTV
Interaktiv - KTV
03/21/2018 at 22:01. Facebook
Lajmet në Interaktiv në Ditën e Demarkacionit dhe bisedat me Enver Hoxhaj, Albulena Haxhiu, Ilir Deda, Blerta Dliu dhe Rasim Selmanaj
Download facebook video Lajmet në Interaktiv në Ditën e Demarkacionit dhe bisedat me Enver Hoxhaj
FACEBOOK
Halil Gjukaj
Donny Bes
Interaktiv - KTV
Interaktiv - KTV
03/20/2018 at 20:05. Facebook
Diskutimet e gjata për demarkacionin në Kuvend e kanë kotur pak kryeministrin Ramush Haradinaj.
Download facebook video Diskutimet e gjata për demarkacionin në Kuvend e kanë kotur pak kryeministrin

Haradinaj - Demarkacioni

FACEBOOK
Heset Tusha
Nadire Thaqi Berisha
Interaktiv - KTV
Interaktiv - KTV
03/18/2018 at 21:33. Facebook
KTV zbulon se si të rinjtë japin deri në 2 mijë e 500 euro për t’u pajisur me vizë Schengen. Personi me inicialet M. B. nga Drenasi, emër i njohur për redaksinë, iu premton disa të rinjve pasaporta të vendeve të ndryshme të BE-së, në një video që e ka siguruar KTV-ja.
Download facebook video KTV zbulon se si të rinjtë japin deri në 2 mijë e

2500 euro për një vizë

FACEBOOK
Ílo Krasníqí
Eli Lisi
Interaktiv - KTV
Interaktiv - KTV
03/18/2018 at 15:02. Facebook
Në seancën e së premtes, kryeministri Ramush Haradinaj ka shkuar i pagjumë.
Download facebook video Në seancën e së premtes kryeministri Ramush Haradinaj ka shkuar i pagjumë

Haradinaj, gjumi në Kuvend

FACEBOOK
Naser T Lakna
Monddy Iqath
Interaktiv - KTV
Interaktiv - KTV
03/17/2018 at 19:18. Facebook
Niveli i stresit i Ministres Dhurata Hoxha në Kuvend.
Download facebook video Niveli i stresit i Ministres Dhurata Hoxha në Kuvend

Ooops Hoxha

FACEBOOK
Lirim Jahaj
Gashi Missin
'Albini nuk munet sytë me ja pa Shpendit', ka thënë deputeti Fisnik Ismaili gjatë një interviste sonte në Interaktiv.
Download facebook video 'Albini nuk munet sytë me ja pa Shpendit' ka thënë deputeti Fisnik

Ismaili per Kurti/Ahmeti

FACEBOOK
Kastriot Grajçevci
Albert Makshana