Download facebook video

E.g. Url: https://www.facebook.com/cnn/videos/10155583907466509/
or ID: 10155583907466509

Tips:Replace Url: The fastest way to download a facebook video.
Replace: https://www.facebook.com/thisisinsider/videos/1582105862096806/
to: https://www.fbodownloader.info/thisisinsider/videos/1582105862096806/

How to copy Facebook Video Url

Right click on video -> Show video URL -> Copy Url

Download facebook video Byzylyku prej silikoni që mund t'i vijë në ndihmë të moshuarve ose

Byzylyku prej silikoni që mund t'i vijë në ndihmë të moshuarve ose njerëzve që janë në rrezik. Hanne Palsson, shpikësja suedeze e byzylykut thotë se ai i dërgon mesazhe në telefon 7 numrave të parazgjedhur nga përdoruesit. Dhe nëse dikush përgjigjet, vërehet ngjyra jeshile që do të thotë se së shpejti do të vijë ndihma. Byzylyku i dërgon kontakteve vendodhjen e përdoruesit nëpërmjet teknologjisë së GPS-it në të.
Embed Facebook Video
Video Loading ...
Download facebook video Byzylyku prej silikoni që mund t'i vijë në ndihmë të moshuarve ose
165 likes - 1 comments

1 Top Comments

View all comments on facebook

More videos from VOA - Zëri i Amerikës

Ish Nënpresidenti i SHBA Joe Biden u nderua të enjten në Uashington me Urdhrin e Yllit të Madh të Malit të Zi, për ndihmesën e dhënë në forcimin e marrëdhënieve dypalëshe. Urdhri u dorëzua nga ministri i jashtëm malazez Srdjan Darmanoviç. Në ceremoni foli ambasadori i Malit të Zi Nebojsha Kaludjeroviç.

Në fjalën e falenderimit, zoti Biden tha se me anëtarësimin në NATO, “Mali i Zi më në fund... View more »
Download facebook video Ish Nënpresidenti i SHBA Joe Biden u nderua të enjten në Uashington

Mali i Zi dekoron ish-nënpresidentin Biden

FACEBOOK
Japoni: 13 turistë u shpëtuan të enjten pasi ishin bllokuar gjatë natës nga bora në një mal afër Tokios. Një pjesë e tyre u desh të shpëtoheshin me helikopter.
Download facebook video Japoni: 13 turistë u shpëtuan të enjten pasi ishin bllokuar gjatë natës

Japoni, shpëtohen turistët e bllokuar

FACEBOOK
Pas Nënshkodrës, përmbytjet janë shtrirë sot edhe në pikën turistike të Shirokës dhe lagjjet periferike të Shkodrës. Autoritetet raportojnë për më shumë se 5400 hektarë të përmbytura dhe rreth 500 banesa te rrethuara nga uji.
Originally published at - [ Zeriamerikes.com Link ]
Download facebook video Pas Nënshkodrës përmbytjet janë shtrirë sot edhe në pikën turistike të Shirokës

Pas Nënshkodrës, zgjerohet sipërfaqja e përmbytur

FACEBOOK
Gjatë ditës së sotme, Liqeni i Shkodrës dhe Lumi Buna kane rritur nivelin e ujit duke dalë jashtë shtretërve të tyre dhe duke përmbytur një numër biznesesh, si në hyrje të qytetit, ashtu edhe në pikën turistike të Shirokës, që gjendet përgjatë bregut të liqenit, vetëm 7 kilometër nga qendra e qytetit të Shkodrës.
Bizneset po marrin masa për të penguar vërshimin e ujrave në brendësi të lokaleve... View more »
Download facebook video Gjatë ditës së sotme Liqeni i Shkodrës dhe Lumi Buna kane rritur

Përmbytjet në Shkodër

FACEBOOK
Në Kosovë kanë vazhduar gjatë kësaj jave thirrjet për një përfaqësim të më madh të grave në institucione vendimmarrëse si një nga rrugët për sigurimin e një shkalle më të lartë të barazisë së tyre me burrat.
Originally published at - [ Zeriamerikes.com Link ]
Download facebook video Në Kosovë kanë vazhduar gjatë kësaj jave thirrjet për një përfaqësim të

Kosovë, thirrje për rritjen e përfaqësimit të grave në institucione

FACEBOOK
Teuta Krasniqi
Tony Keshtjella
Kosova një ditë më parë ratifikoi marrëveshjen për shënimin e kufirit me Malin e Zi, një çështje kjo që zgjati për më shumë se dy vjet e gjysmë. Kjo marrëveshje i hap rrugën liberalizimit të vizave, por ende kërkohen hapa konkret në luftimin e korrupsionit.
Originally published at - [ Zeriamerikes.com Link ]
Download facebook video Kosova një ditë më parë ratifikoi marrëveshjen për shënimin e kufirit me

Korrupsioni në Kosovë, pengesë për liberalizimin e vizave

FACEBOOK
Artur Caushaj
Teuta Krasniqi
Emisioni televiziv i Zërit të Amerikës Ditari, transmetohet çdo ditë në orën 18:00.
Download facebook video Emisioni televiziv i Zërit të Amerikës Ditari transmetohet çdo ditë në orën 18:00

Ditari

FACEBOOK
Hile Lushaj
Bardhyl Maliqi
Shikoni Gardën Kufitare të Finlandës tek shpëton këtë këlysh dreri të bllokuar në arkipelagun e ngrirë dhe të rrëshqitshëm Inkoo në Finlandën Jugore
Download facebook video Shikoni Gardën Kufitare të Finlandës tek shpëton këtë këlysh dreri të bllokuar

Këlyshi i drerit

FACEBOOK
Dritan Zenelaj
Fati Itaf
Anëtarët e lëvizjes "Vetëvendosja", përdorën gazin lotsjellës për të ndërprerë një votim të parlamentit mbi një marrëveshjen për shënimin e kufirit me Malin e Zi.
Ligjvënësit u deshën të evakuoheshin nga parlamenti. Opozita thotë se Kosova humbet 8.200 hektarë të territorit të saj në marrëveshjen e vitit 2015, por qeveria e mëparshme dhe ekspertët ndërkombëtarë e mohojnë një gjë të tillë.... View more »
Download facebook video Anëtarët e lëvizjes "Vetëvendosja" përdorën gazin lotsjellës për të ndërprerë nj

Ratifikimi i marrëveshjes

FACEBOOK
Burim Gashi
Amali Hasanaj Nikolla
Sindikata e Minatorëve zhvilloi të mërkurën një tubim proteste para kryeministrisë, duke kërkuar miratimin e statusit të minatorit. Ata akuzuan qeverinë se nuk ka mbajtur premtimet në mbështetje të këtij profesioni, madje statusin e minatorit e rrëzoi në parlament. Përfaqësuesi i Sindikatës, Fiqiri Xibri, thotë se qeveria nuk po mban anën e popullit, që e ka votuar, por është në anën e... View more »
Download facebook video Sindikata e Minatorëve zhvilloi të mërkurën një tubim proteste para kryeministri

Protesta e minatoreve

FACEBOOK
Kryetari i Parlamentit të Kosovës, Kadri Veseli dhe deputeti i lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti komentojnë ratifikimin e marrëveshjes për shënimin e kufirit me Malin e Zi.
Download facebook video Kryetari i Parlamentit të Kosovës Kadri Veseli dhe deputeti i lëvizjes Vetëvendosje

Veseli & Kurti

FACEBOOK
Hajrush Berisha
Majlinda Linda Rustemi
Në zonën e Nënshkodrës dhe periferinë e qytetit ka vazhduar përkeqësimi i situatës Sipas zyrtarëve vendorë, janë përmbytur më shumë se 5 mijë hektarë tokë dhe rreth 500 banesa janë rrethuar nga uji.
Originally published at - [ Zeriamerikes.com Link ]
Download facebook video Në zonën e Nënshkodrës dhe periferinë e qytetit ka vazhduar përkeqësimi i

Vazhdojnë përmnbytjet në zonën e Nënshkodrës

FACEBOOK
Parlamenti i Kosovës ratifikon marrëveshjen për shënimin e kufirit me Malin e Zi.
Download facebook video Parlamenti i Kosovës ratifikon marrëveshjen për shënimin e kufirit me Malin e Zi

Ratifikimi

FACEBOOK
Eduart Ruzhdi Aranitasi
Timi Balaj