Download facebook video

E.g. Url: https://www.facebook.com/cnn/videos/10155583907466509/
or ID: 10155583907466509

Tips:Replace Url: The fastest way to download a facebook video.
Replace: https://www.facebook.com/thisisinsider/videos/1582105862096806/
to: https://www.fbodownloader.info/thisisinsider/videos/1582105862096806/

How to copy Facebook Video Url

Right click on video -> Show video URL -> Copy Url
JA NJË SHEMBULL, SI JANË PËRGATITUR DHE SI KANË VEPRUAR AGJENTËT (SPIUNËT)

Sa patriotike do të kishte qenë, tani, ta zëmë edhe Sabri Novosella dhe agjentë tjerë të shërbimeve inteligjente (fshehta), të rrëfenin kështu si Isuf Emrullahu (alias „Manush Kelmendi“, krye personazhi i romanit të Nasho Jogaçit „Mërgata e qyqeve“), për mënyrën se si janë rekrutuar e stërvitur dhe cilën veprimtari e... View more »
Download facebook video JA NJË SHEMBULL SI JANË PËRGATITUR DHE SI KANË VEPRUAR AGJENTËT SPIUNËT

Nr. 1. “I dërguari i Enverit te Zogu në Mërgim” Pjesa . 1

FACEBOOK
Agim Musshabani
Ibrahim Kelmendi