Download facebook video

E.g. Url: https://www.facebook.com/cnn/videos/10155583907466509/
or ID: 10155583907466509

Tips:Replace Url: The fastest way to download a facebook video.
Replace: https://www.facebook.com/thisisinsider/videos/1582105862096806/
to: https://www.fbodownloader.info/thisisinsider/videos/1582105862096806/

How to copy Facebook Video Url

Right click on video -> Show video URL -> Copy Url
MetiMuhamet Morina
Vesel Hoti
Kete e kame dhurate nga Artedashesi dhe Folklorisi i ruajtjes te Tradites Muhamet Morina i Ansamblit Shqiponjat e Dukagjinit Gjakove
Download facebook video Kete e kame dhurate nga Artedashesi dhe Folklorisi i ruajtjes te Tradites

DEJNE 2002 VALLE nen drejtimin e KOREOGRAFIT VESEL HOTI 16

FACEBOOK